Transport rutier auto de marfa la grupaj – LTL ( less than truck load)

Ce este transportul de marfa in regim de grupaj ?

Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa (generala sau ADR) in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

Ce rute deservim la transportul in grupaj ?

Rutele pentru care se efectueaza grupaj de marfuri sunt foarte diverse: laimport catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar, iar la exportdin Romania catre intreaga Europa si / sau spatiul extracomunitar
Nota: in anumite tari din spatiul extra-comunitar precum : Serbia, Croatia, Bosnia, Rusia, Ucraina, Azerbaidjan, Iran, Kazahstan, Turkmenistan, nu avem posibilitatea de a organiza grupaje de marfa. Pentru mai multe detalii despre tarile / rutele pentru care putem oferi serviciul de grupaj, ne puteti adresa intrebarile Dvs. la adresa de e-mail: contact@tentrans.ro
De regula, pentru eficenta si rapiditate, optam in a oferi clientilor nostri servicii de grupaj direct pe camioaneAvantajeleacestui tip de grupaj fata de grupajul clasic in centre logistice, constau in:

  • termeni mai redusi de livrare;
  • numar de manipulari ( incarcari/descarcari) mai redus;
  • eficenta costurilor;

Nu intotdeuna, vom avea posibilitati de a oferi grupaj direct pe camion – in acest caz – grupajul clasic prin centre logistice fiind un serviciu pe care il putem oferi clientilor nostri.
Spre deosebire de transportul complettransportul la grupaj ofera clientilor nostri posibilitatea de a transporta si partide mai mici de marfa.
Se pot transporta astfel cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unui mijloc de transport de la paleti, cutii, baloti, colete, etc. Paletii si / sau ambalajele pot avea dimensiuni diverse.

Share This: