Transport international de marfa in regim exclusiv-complet ( FTL – Full Truck Load )

In cazul in care aveti nevoie de transport international de marfuri din Romania catre destinatii diverse din Europa sau in afara Europei sau la import din Europa sau spatiul extracomunitar catre Romania, TEN TRANS SRL   va pune la dispozitie camioane exclusive de marfa de diverse capacitati si carosari atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri ADR, care sa preia marfa Dvs. in deplina siguranta si in termen de livrare cat mai scurt.

Ce inseamna transport rutier exclusiv ? Care sunt caracteristicile unui transport exclusiv?

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de marfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizeaza sau nu întreaga capacitate de încarcare. In terminologia de transport, acest tip de transport se prescurteaza FTL – FULL TRUCK LOAD
Avantajul unui transport cu camion complet fata de transportul la grupaj consta in timpul mai scazut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicata pentru clientul nostru si va livra marfa in deplina siguranta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare indicate de clientul nostru.

Share This: