Transport intern si nternational rutier pentru marfuri generale

SC TENTRANS SRL ofera solutii de transporturi auto rutiere de marfa cu camioane cu prelata sau dube inchise , platforme si trailere de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier marfa – cu diferite tipuri de carosari.

Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa Dvs, TENTRANS va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa.

Ce servicii va putem oferi?

TENTRANS – casa de expeditii organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

Ce rute de transport putem deservi?

Putem oferi – in limita posibilitatilor concrete – solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, etc.
Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, be baza de comanda-contract confirmate de parti.

Share This: